Deltävling 2 Långedrag

 

VÄLKOMMEN!

GKSS hälsar de allsvenska lagen och publik hjärtligt välkomna till årets andra deltävling av Allsvenskan Segling den 2–4 juni i Långedrag. Kappseglingarna kommer att genomföras direkt utanför piren vid GKSS-hamnen, och vi ser fram emot fina seglingar nära land. Dessa kommenteras och analyseras också av kommentatorer via högtalaranläggning.

Besättningar registrerar sig i Sailarena senast måndag 29 maj.

Det enklaste sättet att ta sig till Långedrag med allmänna kommunikationer är med tåg till Göteborg Central, och därifrån spårvagnslinje 11 mot Saltholmen. Kommer du med bil hittar du parkering på Talattagatan, för 50 kr per dygn.

MATBESTÄLLNING
Lunch för deltagarna kommer erbjudas fredag, lördag och söndag till en kostnad av 95 kr per person. Maten kommer att finnas för avhämtning i eventtältet på hamnplan. Luncherna beställs besättningsvis via länk nedan senast den 26 maj, men gärna tidigare, och betalas med Swish 1233372992.
Beställ lunch här

BOENDE
Vi samarbetar med Dockyard Hotel och rekommenderar våra gäster detta boende. Kontakta Dockyard Hotel på telefon 031-85 70 20 och ange kod GKSS. Avtalat pris är 995 kr för enkelrum och 1195 kr för dubbelrum. Hotellet ligger 10 minuter med bil från Långedrag.

Mer information finns på https://dockyardhotel.se/