Följ dramat i Strängnäs

  • 17 maj 2024

image: Följ dramat i Strängnäs

Första deltävlingen i Strängnäs är igång och det finns förutsättningar för jättefina seglingar i härligt sommarväder hela helgen. Det kommer blir väldigt intressant att se vilka klubbar som skött försäsongsträningen bra och vilka klubbar som fortfarande behöver slipa på formen. Ska Hjuvik försvara titeln från förra året eller får vi se nykomlingen Umeå med bl.a. landslagsmeriterade Maja Hansson-Mild utmana i toppen? Läget är ovisst bland alla 18 klubbar som deltar, så allt kan hända. Särskilt på Mälarens traditionellt svårseglade vatten.

Tävlingen följer man bäst på plats eftersom alla kappseglingar går precis utanför Ångbåtsbron i Strängnäs. Den som inte kan vara på plats kan i stället följa via t.ex. Facebook/Allsvenskan Segling där det löpande läggs upp bilder och text.

Under Live & Resultat finns länkar till resultatsida samt länk till live-sändning på Youtube från lördag kl 12. På söndagen sänds också de sista finalseglingen i ett seglingsmagasin med Johan Anderberg som startar kl 14:15.

 

Samarbetspartners