SSF informerar om sprint

  • 26 apr 2023

image: SSF informerar om sprint

Fredagen den 12 maj kl 18:00, i samband med Allsvenskans deltävling 1 i Saltsjöbaden, kommer SSF att informera alla klubbar i Sverige om vad som händer inom sprintseglingen.

Sprintseglingen är på stark frammarsch, inte bara i Sverige utan i stort sett över hela världen. Den här tävlingsformen ser ut att kunna bli minst lika stor och intressant som matchracingen någonsin har varit. SSF vill nu uppmuntra och stimulera såväl klubbar som seglare att vara med i den här utvecklingen, både nationellt och internationellt.

Fredagen den 12 maj kl 18:00, i samband med Allsvenskans deltävling 1 i Saltsjöbaden, kommer SSF att informera alla klubbar i Sverige om vad som händer inom sprintseglingen. Vi kommer informera om hur klubbar kan komma igång, både som arrangör av sprinttävling likväl som deltagare med sina besättningar. Vi kommer också diskutera utvecklingen av Allsvenskan och möjligheterna för sprintsegling i flera divisioner. Dessutom kommer vi prata lite om vilka möjligheter klubbar har att delta i sprintsegling internationellt, i första hand i Europa.

De klubbar som deltar i Allsvenskan kan delta på mötet på plats hos KSSS i Saltsjöbaden. Övriga klubbar kan följa mötet på distans då det kommer att live-sändas via Facebook och Youtube. Länkar kommer att finnas på https://www.allsvenskansegling.se/publik-media/

Samarbetspartners